Blog & update

BLOG & UPDATE

SY LEE: BANANA JOE CHIPS! BETTER THAN PATATOE CHIPS!

Danish Personal Trainer falls in love with our Banana Chips

Sy_Lee_banana_joe_chips.jpg

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg er dybt begravet med arbejde for tiden, at jeg får knap tid til at blogge! Jeg sidder her nu og laver en del PR-arbejde før min egen træning her i aften, og jeg er såååå øm fra i går. Især mine to knæ pga. twerking undervisning fra i går, som I kan læse i mit forrige indlæg. Damn, det var sjovt og vi forbrændte så mange kalorier. Vi var alle sammen gennemblødte! I kan ellers stadigvæk se alle skøre videoklip fra undervisningen i går spå mit Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik her).​

Lige nu nyder jeg disse lækre bananchips fra Banana Joe. Har I også nogle gange cravings for chips, men prøver at undgå dem, fordi de er usunde? Så heller spise bananchips frem for kartoffelchips. Har I aldrig smagt dem, skal I seriøst prøve dem! De smager bedre end kartoffelchips ifølge mig. Så sprøde og de smager seriøst ligesom almindelig chips! Banana Joe har førhen kun haft 2 smagsvarianter og i dag har de 5! Jeg er vild med dem alle sammen, men jeg er ret fan af sirachi og barbecue! Cheese smagen er også god! Ok, de er alle sammen mega lækre på hver sin måde. Disse bananchips er lavet med omhu og valgt nøje, da de er handcrafted, dvs. de er håndlavede! Altså i den fineste forstand af dygtige kokke, der udvælger de bedste modne bananer og sørger for hvert enkelt stykke er flot og lækkert tilberedt! Sådan set hjemmelavet chips i en pose! De fås bl.a. i Kvickly, Superbrugsen etc.

Check out the original.
Banana_Chips_Best.jpg

Connect with us

fleche-noir

Follow us on instagram @bananajoe

  • Discovering how rock stars eat 🤣🍌🍌🚀 so cool. Don't forget to tune in to @conangray 
#rockstar #conangray #prebiotic #probiotic #healthysnack #bananachip #wholefoods #rockandroll
  • We bet you can't keep up with @izzyisup on a surfboard 😎 
Photo credit @chanxler 
#surfergirl #bananajoe #healthysnacks #califorlife #probiotic. #synbiotic #immunesnack #proteinabsorption #1billioncfu #probioticcultures #guthealth #vegan
  • @dani.zoee said 2018 called and said 2019 will be BANANAS 🍌🍌🍌🍌
  • Check out @vivacitybuzz post on the perfect healthy snacks 😀 
She has discount codes for you 😊 
#merrychristmas #healthysnacks #prebiotic #probiotic #healthychips #bananachips #bananajoe #wholefoods #amazon
Close Menu